Android 10, 8 gün sonra geliyor!

Bir süredir merak edilen Android 10'un çıkış tarihi belirlendi. Geçtiğimiz hafta Google'dan şaşırtıcı bir çıkış gelmişti. 10 yıldır tatlı isimlerini verdiği Android işletim sistemi için değişikliğe gitti. Bunun beraberinde bu kapsamda Android Q işletim sisteminin Android 10 olarak adlandırdı. Bununla bereaber Google'ın yeni Android sürümünün ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. İOS 13 ile aynı dönemde yani her yıl olduğu gibi Eylül ayında yayınlanacağını biliyorduk. Durum böyle olunca Google Destek ekibi bu konuda bilgi verdi. Bazı kullanıcıların sorduğu sorular üzerinde Android 10 çıkış tarihinin 8 gün sonrası olduğu açıkladı.
Android 10, 8 gün sonra geliyor!
Android 10, 8 gün sonra geliyor!

Android 10 çıkış tarihi böylelikle kesinleşmiş oldu. Söz konusu güncelleme yayınlandığında Pixel 3, 3XL, Pixel 3a, 3a XL ve Pixel 2/2 XL gibi eski modeller dedahil olmak üzere tüm Pixel serisine ulaşacak. Bunun dışında Google, Pixel ve Pixel XL modellerini iki yıllık destek süresi dolmasına rağmen yine de Android 10 güncellemesinden mahrum etmeyecek.

Gizlilik ve güvenlik ekleri ile donatılan Android 10 bunun dışında arka plan güncellemeleri, ebeveyn kontrolleri, gelişmiş dijital hizmetler gibi birçok özelliği kullanıcı dostu bir deneyimle buluşturacak.

Güncellemeyi hemen alacak olan telefonlar


Google Pixel 3, Pixel 3XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel, Pixel XL ve yeni piyasaya sürülen Pixel 3a ve Pixel 3a XL, Android 10 sürümü piyasaya çıktıktan hemen sonra yükseltme için uygun olacaktır.

HMD Global'in Android 10 döngüsü şöyle gözükecek: Nokia 9 PureView, Nokia 8.1 ve Nokia 7.1, 2019'un dördüncü çeyreğinde, genellikle yılın sonu olan Android 10 güncellemesini ilk alanlardan biri olacak.

Nokia 7 Plus, Nokia 6 .1 Plus ve Nokia 6 bir sonraki Android 10'u alacak. HMD Global'de ayrıca 2020'nin ilk çeyreğinde, iki grup halinde yayınlanacak güncellemeler için listede daha fazla telefon var. Android 10'u edinen ilk parti Nokia 4.2, Nokia 3.2 ve 3.1 Plus ve Nokia 2.2 olacak.

0/Yorum Yapabilirsiniz/Yorumlar

1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Daha yeni Daha eski