iOS 13 ile gelen yenilikler!

Apple, iPhone işletim sisteminin en son güncellemesi olan iOS 13'ü piyasaya sürdü.
iOS 13 ile gelen yenilikler!
iOS 13 ile gelen yenilikler!

Apple, iPhone işletim sisteminin en son güncellemesi olan iOS 13'ü piyasaya sürdü.ve ufak tefek değişimler getiriyor. Uzun zamandır beklenen karanlık modunun eklenmesi, eyni animoji ve harita güncellemeleri içeriyor. İndirme işlemi basittir: Ayarlar uygulamasına gidin ve "genel" e basın. Yazılım güncelleme seçeneği orada olacak ve ilgili düğmelere tıklamak iPhone'unuzun iOS 13'ü indirmeye ve yüklemeye başlamasını sağlayacaktır.

Geçen yılki iOS 12 ile Apple, otomatik güncelleme seçeneğini sundu. Bu nedenle, eğer açıksa, telefon indirme işlemini bir gecede gerçekleşecek şekilde zamanlama seçeneği sunacaktır; bu, güncellemenin gerektirdiği uzun süre beklemekten kaçınmak için iyi bir yol olabilir. İPhone 6'larınız veya daha yeni bir şeyiniz varsa, bugün piyasaya çıkan güncellemeyi alabileceksiniz.

Belki iOS 13’ün başlık özelliği karanlık moddur: Telefonu ilk kez yapılandırdığınızda veya Kontrol Merkezi’nden devreye girdiğinde veya Ayarlar’daki Ekran ve Parlaklık modlarından birini seçerek etkinleştirebilirsiniz (Otomatik geçiş düğmesine dokunun). temanın bir programda değişmesi için). Çoğu uygulama işletim sistemi tarafından belirlenen ipuçlarını takip etmelidir.

Numaranızı paylaştığınız kişiler bu bilgileri manuel olarak ayarlamak zorunda kalmazlar, iOS 13 sizi bir resim, bir ad ve soyadını iMessage'da bir kişi olarak temsil etmenize olanak tanır. Bilgilerinizi başkalarıyla paylaşırken, kişilerinizi verdiğiniz bilgilerle güncellemeyi seçebilirler. Profilinizi oluşturmak için, Ayarlar'daki Mesajlar ve Paylaşım Adı ve Fotoğraf bölümüne gidin.

Memojiler, iOS 13'te bazı ekstra seçeneklerle birlikte gelir, böylece karikatür karikatürünüzü her zamankinden daha çok benzeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Hatırlatıcılar, diğer yeni özelliklerle birlikte hatırlatıcılarınızı çeşitli şekillerde düzenleyen, kaygan ve yeni bir görünüme sahip, iOS 13'teki en büyük revizyonu alan uygulamalardan biridir. Apple Maps, yerleri sık kullanılan olarak belirleyebilme özelliğine sahip Google Maps’in özellik setine ve Apple Maps’teki yer listelerini iyileştirmenize olanak tanıyor.

Fotoğraflar uygulaması iOS 13 ile büyük bir yükseltme elde ediyor: Gelişmiş gezinme, akıllı küçük resimler, etkinliğe göre gruplandırılmış fotoğraflar, arama terimlerini birleştirme yeteneği, filtre gücü üzerinde daha iyi kontrol ve yıkıcı olmayan video düzenlemeleri, ek düzenlemenin yanı sıra yeni özelliklerden bazıları keskinlik, beyaz dengesi ve canlılık dahil seçeneklere ulaşabilirsiniz.

0/Yorum Yapabilirsiniz/Yorumlar

1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Daha yeni Daha eski