Blog Kitlenizi Genişleterek Gelirlerinizi Artırın - Yazı yazmanın keyfini çıkaran insanlar Internet sayesinde bu tutkuyu hızlıca gelire (paraya) dönüştürüyorlar. Daha spesifik olarak, blogculuk olarak bilinen oyun değiştiren yenilik.
Blog yazarlığı teknik sihirbazlık gerektirmez. İlham verici bir kaynak, doğru blog platformunu seçmek ve doğru strateji taktiklerini seçebiliyorsanız, para da kazanabilirsiniz. Bu bilgiler ticaret blogları için çok önemli.
Blog Sitenizden Daha Fazla Para Kazanmanın 5 Yolu
Nasıl yapıldığını merak ediyor musunuz? Hedef kitlenizi oluşturup para kazanmak için bloglamanız için beş yolu inceleyelim.
1- Blogunuzun Kitlesini Oluşturun
İnsanları blogunuza getirmek için en sevdiğiniz ve en etkili pazarlama stratejilerinizi kullanın. Bir kitle oluşturmanın önemsiz bir takibi olmadığı için, başlangıç aşamasında çevrimiçi pazarlama ve reklamcılık tekniklerini doğru bir şekilde öğrenmeye özen gösterin.
Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal medya platformlarından blogunuza bağlantılar kullanmak gibi basit bir işlemle başlayın. Kitleniz büyüdükçe, video pazarlama (YouTube), e-posta pazarlaması ve arama motoru optimizasyonu teknikleri gibi diğer seçeneklere geçin.
2- Ziyaretçilerinizin Alış-Veriş Yapmasını Sağlayın
Çevrimiçi olarak satın alma işlemine kolayca imkan tanıyan belirli konularda (ör. bahçe malzemeleri, köpek eğitimi, spor) yazarsanız, bir PayPal ticaret hesabı veya eşdeğer bir hesap oluşturmayı düşünün. Bu şekilde, motivasyonu yüksek okuyucular tavsiyeniz için derhal değerlendirebilir ve orijinal veya bağlı ürünlerden nakit kazanırsınız.
Öte yandan, kar amaçlı satış yapmak ve pazarlamaya karşı dikkatli iseniz, mükemmel bilgileriniz ve parlak anlayışlarınız için ziyaretçilerinizin size destek (bağış) olmasını da ihmal etmeyin. Bağlı kuruluş pazarlaması veya içeriksel reklamlar kadar para kazandırmaz, ancak bağışların sayısı kazanma potansiyeliniz hakkında bir fikir verebilir.
3- Satış Ortaklığı İle Para Kazanma
Ortak satış pazarlaması, yeni müşterilerin peşinden koşmak zorunda kalacağınız zaman zor oluyor. Bununla birlikte, bir blog'la, sadık bir kitleye, bildiğiniz, beğendiği ve sadık kalacağı muhtemel ürünlerin önüne stratejik olarak harika ürünler yerleştirebilirsiniz.
ClickBank'dan veya tek tek firmalardan öğeler seçebilirsiniz, bu öğelerin yüksek kalitede olmasını ve değerlerinizle ve kitlenizinkiyle uyumlu olduğundan emin olun. Her bir program tarafından doğru bir şekilde ödüllendirildiğinizden emin olmak için komisyon kazanma kurallarını (ör. ilk bağlantı ile son bağlantı alışverişlerini, tam açıklama gereksinimleri vb.) kontrol edin.
4- İçeriğe Dayalı Reklamcılık ile Para Kazanma
İçeriğe dayalı reklamlar, mükemmel içeriğinizden para kazanmanın bir yolunu okurların ilgisini çekebilecek alakalı reklamlar göstererek verir. Reklam tıklama, reklamı barındırma tazminatı olarak küçük bir ücret (komisyon) kazanırsınız. Zamanla toplanan küçük ücretler. Blogunuz yoğun bir trafiğe sahip ise bunu mutlaka deneyin.
Hizmet, parametreleri belirledikten sonra tüm işi etkili bir şekilde yapar: reklam miktarı, boyutu, blogunuzdaki reklam yerleşim vb. Anahtar kelime analizi ve seçimi ile görünen reklamların kalitesi kazancınızın miktarını belirleyecektir.
5- Orijinal İçerik (Kral İçerik)
Bloglardan para kazanmak harika ve bir takım insanlardan tam zamanlı bir gelir elde edebiliyorlar. Her şeyden önce, blogunuz okuyuculara anlamlı bilgiler vermek olmalı, dolayısıyla geliriniz arttıkça dürüstlüğünüzü koruyun.
Bu, aslında kullandığınız ve kalpten tavsiye edebileceğiniz öğelerin ürün incelemeleri de dahil orijinal içeriğe yapışması anlamına gelir. Bunlar, en iyi tekliflere dikkat çekmek için (örneğin metin ve / veya resimlerin içindeki gömülü ürün bağlantıları) yaratıcı ve etik teknikleri kullanın.
Sonuç
Blog yazarak para kazanmak, haftalık ve tam gün çevrimiçi işe kadar değişen çeşitli mali seviyeleri kapsayabilir. Gelir hedefleriniz ne olursa olsun, az miktarda iş, biraz şans ve denenmiş ve test edilmiş pazarlama teknikleri ile hedef kitlenizi büyütme konusunda istekli olun.
Yorum Gönder
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.