WhatsApp Kullanıcıları Tehlikede Olabilir!

WhatsApp kullanıcılarına nerden geldiği bilinmeyen virüslü mesajlar gönderilmeye başladı. İşte detaylar...

Son zamanlarda özellikle yurtdışındaki WhatsApp kullanıcılarına bir mesaj gönderilmeye başladı. Mesajın kaynağı henüz bilinmiyor fakat şimdiden birçok WhatsApp kullanıcısına virüs bulaşmaya başladı.
Bazı mesajlarda WhatsApp Gold yerine WhatsApp Plus şeklinde bir isimlendirme kullanılıyor. İkisi de temelde aynı aldatmacanın bir başka yüzüdür. Kişisel bilgilerinizin çalınması telefonunuza virüslü uygulamaların yüklenmesi, aşırı mobil veri kullanımı gibi sonuçları olabilir.

Telefonunuzda herşey yolunda görünebilir ancak arka planınızda sizin onaylamadığınıız işlemler yapılabilir. Eğer böyle bir mesaj aldıysanız ve mesajın içerisindeki linkten telefonunuza bir uygulama indirdiyseniz en kısa sürede telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmenizi tavsiye ederiz. Henüz hangi ülkelerin bu virüsten etkilendiğini ve kaç kişiye bulaştığına dair bilgi bulunmuyor.

WhatsApp'a giden şikayet mailleri arasına WhatsApp Gold ve WhatsApp Plus uygulamalarının olup olmadığı soruluyor. Haliyle herkes tehlikede diyebiliriz.

0/Yorum Yapabilirsiniz/Yorumlar

1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Daha yeni Daha eski