En Kolay Youtube Video İndirme Yöntemi

En Kolay Youtube Video İndirme Yöntemi















Dünyanın en popüler video paylaşım portalı olan Youtube üzerinde diziler, filmler, komik videolar, ders videoları gibi birçok içerik bulabiliyorsunuz. Bir kısmını da internetinizin olmadığı yerlerde daha sonradan izleyebilmek için telefonunuza indirmek istiyorsunuz.
İşte bu gibi durumlarda en kolay Youtube video indirme yöntemini sizlerle paylaşmak istiyorum. Genellikle bu tarz video indirme işlemleri için bir program indirip o şekilde yapmamız gerekiyordu. Yine buna benzer bir şekilde işlemi yapacağız.
Youtube’un kendi video indirme programı olan Youtube Go uygulamasını telefonumuza ya da tabletimize indirmemiz gerekecektir. Ancak sim kart destekli olmayan tabletlerde çalışması problem olabilir çünkü uygulamayı başlatırken bir SMS onay kodu istemektedir.

Youtube Go İle Tek Tıkla Video İndirme

İlk başta Hindistan üzerinde yayınlanan daha sonra ise yavaş yavaş tüm dünyaya yayınlanan uygulamayı kullanmak için artık Google Play ya da App Store mağazalarından indirmeniz yeterlidir.
Daha sonra ise uygulamaya giriş yaptığınızda sizden bir dizi izin istemektedir. Bu izinler; rehberinizeveri depolama kısmınıza erişim gibi izinlerdir. Daha sonra ise cep telefon numaranızı istemektedir. Cep telefonunuza gelen SMS kodunu uygulama otomatik olarak giriş yapıp sizden devam etmek istediğiniz bir Google hesabı girmenizi istemektedir.
Bu adımları yaptığınızda artık Youtube Go ile video indirme işlemine hazırsınız anlamına gelmektedir. Aynı Youtube uygulamasına benzer ara yüzü ile önerilen videoları ya da istediğiniz videoyu arayarak uygulamada buluyor ve indirmek istediğiniz videoyu kalite seçimini yapıyorsunuz.
Her video kalitesinin yanında ne kadar alan kaplayacağını da görebiliyorsunuz ve cihazınızda ki kullanabileceğiniz depolama miktarını da göstermektedir.

Bazı Videolarda Problem Olabiliyor

Bir videoyu seçtiğinizde ve video indirmek istediğinizde bazen o videonun indirilemediğini görebilirsiniz. Sebebi ise o videonun indirmeye karşı telif hakkı olmasından kaynaklanmaktadır. Bunun içinde o videoyu farklı şekilde telifsiz gösteren kişilerin paylaşımında ki kısımdan indirmek olarak çözebilirsiniz.
İndirdiğiniz videoları İndirilenler bölümünde kolay bir biçimde görebilme ve aynı zamanda alt yazı gibi ayarları da aynı Youtube’da olduğu gibi ayarlayabilme de Youtube Go uygulamasının güzel yanlarından bir tanesidir.
Yani artık Youtube video indirme yapmak için gidip 3. Parti bir uygulama ile uğraşmanıza gerek kalmayacak bu sayede çevrimdışı video izleme isteğinizi de en pratik şekilde yapabilme imkanınız olacaktır.




Youtube Go uygulamasını indirmek için;

0/Yorum Yapabilirsiniz/Yorumlar

1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Daha yeni Daha eski