Robots.txt Blog URL'si M=1 Mobil URL'de 404 Hata Kodu Veriyor

Robots.txt 404 Hata Kodu

Blogger robots.txt dosyası m=1 mobil URL'de 404 hata kodu veriyor, fakat Google Search Console'da bu durum ile ilgili herhangi bir hata bildirimi uyarısı yok.

Blogumuzun robots.txt dosyasını mobil URL ile kontrol ettiğimizde, blogumuzun mobil URL'sinde hata olduğunu görüntülüyoruz.


Aşağıdaki örnek URL'yi kontrol edin.

Örnek URL
https://blog_adi.com/robots.txt?m=1

Google Search Console'da Googlebot mobil için robots.txt dosyasını test ettiğimizde herhangi bir problem olmadığı ve robots.txt dosyasının mobil URL için izin verildiği görüntüleniyor. Blogumuzun mobil URL için robots.txt test aracı sonucunu aşağıdaki resimde gösterilmektedir.

robots.txt Test Aracı

Blogger robots.txt dosyası için m=1 mobil URL'deki 404 hatası bir sorun teşkil etmemekte ve blogunuzun mobil dizini için herhangi bir sorun olduğu teşkil ettiği gibi düşüncelere kapılmanıza gerek yok. Daha önceki yıllarda robots.txt dosyası mobil URL 404 hatası için bir çalışma yapıldı ve Google Search Console'da bu sorun giderildi.

Bknz: Adsense Yazı İçi Reklamlarını Blog Yazılarına Ekleme

Bu yazımızda Blogger sitelerinin robots.txt dosyasının mobil URL'de 404 hatası vermesi ile ilgili bilgiler paylaştık. Yayın ile ilgili görüş ve sorularınızı yorum formunu kullanarak bize iletebilirsiniz.

0/Yorum Yapabilirsiniz/Yorumlar

1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Aktif link bırakmayın. (Hemen silinir!)
3. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Daha yeni Daha eski